Kempen Continu Event 

Los van het feit dat een bedrijf risico’s met zich mee brengt, behoort het uitbreken van een brand bij veel ondernemers toch wel tot nachtmerrie nummer 1. Een brand uitsluiten kunt u natuurlijk nooit helemaal. Uit recent onderzoek blijkt dan ook dat branden en explosies vandaag de dag nog steeds de grootste schadeveroorzakers zijn voor bedrijven (24%).

Ook in onze regio vond een aantal jaren geleden zo’n rampscenario plaats. Het bedrijf Koster Keunen werd namelijk op 27 oktober 2016 getroffen door een verwoestende brand. Echter hebben zij in juni 2018 een mooie nieuwe start kunnen maken door een nieuwe fabriek te openen.

Omdat Kempen Continu als doel heeft ondernemers bewust te maken van dit soort risico’s, is Koster Keunen bij uitstek gekozen als nieuwe locatie voor het Kempen Continu Event!

Vanuit het Kempen Continu DNA “Voorkomen is beter dan genezen”, zal dit event het verhaal na de sirene belichten. Hierbij is er aandacht voor zowel menselijke als technische oorzaken. Directeur Gerben Boersma zal ons deze middag meenemen in de tijd na de brand. Zoals hij zelf omschrijft “Een hectische en stressvolle periode”.

Sluit geheel vrijblijvend aan deze middag en ontdek wat u hier als ondernemer van kunt leren.

Wanneer:
Dinsdag 26 februari 2019 van 15.00 uur tot 18.15 uur

Waar
:
Koster Keunen
Raambrug 3, Bladel

Bekijk het volledige programma.

Update: Het Kempen Continu Event is helemaal volgeboekt!

Wegens groot succes is aanmelden voor het Kempen Continu Event helaas niet meer mogelijk. Zou je toch heel graag willen komen? Stuur een mail naar info@kempencontinu.nl dan wordt je op de reservelijst geplaatst. Indien er afmeldingen komen nemen wij contact met je op of je nog interesse hebt om aanwezig te zijn.