Expertsessie 11 februari

Verklein de impact van het plotseling wegvallen van de ondernemer

Bij veel MKB-ondernemers is de bedrijfscontinuïteit sterk verbonden aan de persoon zelf. Stel dat de ondernemer door een ongeval of ziekte langere tijd niet kan ondernemen. Of erger: wat als de ondernemer definitief wegvalt? Wie zorgt er dan voor dat het bedrijf? Wie neemt de beslissingen? Hebben klanten en leveranciers nog voldoende vertrouwen om zaken te doen? Wat betekent het voor de omzet, levertijden en (financiële) stabiliteit?

Als er geen vertrouwen is in de toekomst van het bedrijf maakt men nieuwe keuzes voor de continuïteit van de onderneming, met alle gevolgen van dien. Onze ervaring is dat risicomanagement bij veel ondernemers niet de aandacht krijgt die het verdient. De kans lijkt klein maar de impact is altijd groot! Ronald van der Land (Ratio Accountants) maakt u tijdens de expertsessie op 11 februari bewust van de risico’s en laat u zien hoe u deze impact kunt verkleinen.

We starten om 7.00 uur met een netwerkontbijt en om 9.00 uur rondt de spreker het verhaal af.

De expertsessie zal worden georganiseerd bij De Tipmast, Tipmast 48a te Bladel. Wilt u hierbij aanwezig zijn? U kunt zich aanmelden voor deze gratis expertsessie via onderstaande formulier of door een mail te sturen naar info@kempencontinu.nl.

Aanmelden:

8 + 10 =