Kempen Continu | expertsessie | 13 juli 2021

Afgelopen jaar heeft corona laten zien hoe kwetsbaar wij als mensen zijn en hoe het gesteld is met onze vitaliteit en gezondheid. De cijfers liegen er niet om: we bewegen te weinig, eten ongezond en stellen ons iedere dag weer bloot aan te veel prikkels. We zijn als maatschappij nog nooit zo ongezond geweest als nu ondanks alle welvaart. Of is dat juist het probleem? Op dinsdag 13 juli om 7.00u laat Ronald Dirkx je tijdens een expertsessie van Kempen Continu zien waarom het nu te tijd is om te investeren in de vitaliteit van jezelf en je werknemers – en daarmee die van je bedrijf.

Vitaliteit begint bij jezelf

Een balans tussen lichaam en geest is de sleutel tot fitte, energieke werknemers. Daardoor komen ze met een glimlach naar hun werk en presteren ze beter op de werkvloer. Helaas zorgt onze leefstijl er vaak voor dat lichaam en geest niet meer in de conditie zijn die je zou willen. Ook de balans is ver te zoeken.

Veel mensen weten niet beter en accepteren dit zoals het is. Dat komt doordat de kennis en ervaring ontbreken van de dingen waartoe wij als mens in staat zijn. Als fitte en vitale bedrijfsleider kun jij ook beter jouw werknemers motiveren om aan de slag te gaan.

Presentatie over vitaliteit

“Daar neem ik je op 13 juli graag in mee”, vertelt Ronald. “Er is voldoende kennis en ervaring beschikbaar zodat mensen voor zichzelf een bewuste keuze kunnen maken over hun eigen vitaliteit. Heel vaak is deze kennis echter niet voor iedereen beschikbaar. Ik help ze daarbij, waardoor het makkelijker wordt om een keuze te maken omdat je beter weet wat de opties zijn.”

Ronald neemt je mee in je eigen vitaliteit en waar verbeterpotentieel zit. Want alleen een vitale bedrijfsleider kan immers hetzelfde vragen van zijn medewerkers. Bovendien zorgt Ronald ervoor dat je de dag vol energie start, dus mis dit niet!

Vitaliteit nu belangrijker dan ooit

Als er iets is dat de coronacrisis ons geleerd heeft, dan is het wel dat vitaal blijven in deze tijd belangrijker is dan ooit. Fietsen en hardloopschoenen zijn niet aan te slepen. Tegelijk zijn er ook mensen die last hebben van coronakilo’s of neerslachtigheid. Kempen Continu organiseert op dinsdag 13 juli om 7.00 uur een bijeenkomst bij De Tipmast te Bladel met als thema vitaliteit.

Ronald Dirkx geeft die ochtend een presentatie hoe je als ondernemer samen met je personeel vitaal kunt worden en kunt blijven. Hij zal daarbij stilstaan bij een aantal pijlers die daarbij van belang zijn, waaronder beweging en voeding. Ook gaat hij dieper in op de balans tussen lichaam en geest, en wat er nodig is voor een fit en vitaal bedrijf. Na een presentatie is er voor de liefhebbers een sportieve activiteit voor de deelnemers met een afsluitend drankje tot slot (uiteraard niet verplicht). Deelname is gratis maar aanmelden is in verband met de catering wel een vereiste. We zien je aanmelding graag tegemoet!

07.00 uur: ontvangst en ontbijt bij De Tipmast
07.30 – 08.30 uur: presentatie Ronald Dirkx
09.00 – 10.00 uur: sportieve activiteit (wielrennen, mountainbiken of hardlopen voor de liefhebbers)
10:00 uur afsluiting met een kopje koffie bij De Tipmast

Aanmelden kan via deze link of door een mail te sturen naar info@kempencontinu.nl.