Kempen Continu | expertsessie 12-04-2022 | Windy de Weerd & Elma van der Salm

Houd je personeel mentaal gezond!

Wist je dat burn-out en overspanning in 2019 de voornaamste oorzaken van verzuim waren? Werknemers die goed in hun vel zitten, melden zich minder vaak ziek. Ze zijn productiever, loyaler, en beter gemutst. Veel bedrijven ervaren dat het lastig is om aan personeel te komen. Zo komt hun continuïteit in gevaar. Als werkgever heb je er dus baat bij om je personeel mentaal en fysiek gezond te houden. Maar hoe zorg je daarvoor?

Tijdens een expertsessie vertellen Elma van der Salm en Windy de Weerd wat jij als werkgever kunt doen om jouw personeel gezond aan het werk te houden. Elma richt zich op de individuele medewerker. Hoe herken je dat iemand niet lekker in zijn vel zit? Windy gaat dieper in op de werksfeer. Hoe herken je dat die verstoord is? Zijn er conflicten die spelen?

Hoe ga je als werkgever met deze situaties om? Elma en Windy helpen je hier alert op te maken. Uit eigen ervaring weten ze dat het waardevol is om aandacht te hebben voor de mentale gezondheid van medewerkers. Aan de hand van praktische tips kun jij na deze expertsessie zelf aan de slag. 

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze expertsessie. Voor u zijn er geen kosten aan verbonden, maar aanmelden is in verband met de catering wel een vereiste.

Programma 12 april 

  • 7.00 uur Ontvangst en ontbijt
  • 7.30 uur tot 8.30: Presentatie incl. vragenronde door Windy de Weerd & Elma van der Salm
  • 8.30 tot 9.00 uur: Netwerken

Aanmelden:

2 + 5 =