Wil jij het organisch bereik van jouw bedrijf vergroten? Kom dan naar de expertsessie van 28 november! Ilse Daniëls geeft je dan tips en tricks hoe je van jouw medewerkers merkambassadeurs kunt maken. En hoe je ze stimuleert actief te zijn op social media. Wanneer medewerkers betrokken worden als merkambassadeurs wordt de interne verbinding vergroot en worden bedrijfsdoelen gezamenlijk gehaald. 

Het is tegenwoordig lastig om nieuwe medewerkers te vinden, die langere tijd bij een bedrijf in dienst blijven. Door medewerkers als merkambassadeurs in te zetten, kom je makkelijker in beeld bij de doelgroep waar je naar op zoek bent. Bovendien kan het netwerk van jouw medewerkers interessant zijn voor je business als zij zich als kennisleider profileren op social media. Tijdens de expertsessie van 28 november legt Ilse je graag uit waarom.

Ilse is eigenaresse van het marketing- en communicatiebureau Market-it. Zij zal je tijdens de expertsessie voorbeelden geven en je uitleggen hoe je je medewerkers kunt stimuleren actief te zijn op social media. Deze expertsessie is zeker interessant voor MKB-bedrijven. Dus meld je snel aan!

 

Locatie

De Tipmast 48a, 5531 NG, Bladel

Programma

  • 07.00 uur: Ontvangst en ontbijt
  • 07.30 – 08.30 uur: Presentatie
  • 08.30 – 09.00 uur: Netwerken

 

 

   Aanmelden expertsessie:

   10 + 2 =